Het is nooit te laat

Niet iedereen heeft het geluk een oude monumentale vloer aan te treffen in zijn huis. Maar het is nooit te laat om te beginnen! Daarom leggen wij ook nieuwe parketvloeren op ambachtelijke wijze met authentieke details.

We zetten onze jarenlange ervaring en creativiteit in om uw ruimte te voorzien van de best passende vloer. Degelijk en klaar voor de komende paar honderd jaar!

En dat kan óók heel goed op vloerverwarming of -koeling.

 

Vloeruitdaging?

Wij gaan hem voor u aan!

Bel: +31 6 - 52 30 44 73
info@mapleleafvloeren.nl

Wij werken door heel Nederland
(en zelfs daarbuiten...)

Mobiele showroom

Wilt u een nieuwe vloer? Dan komt meesterparketteur Johan bij u langs. In de ruimte waar de vloer moet komen, kunnen we de ruimte voelen en u het beste adviseren. Wat vindt u mooi en wat past het beste bij de ruimte? Daar komen we samen achter.

Johan neemt zijn mobiele showroom mee, met vele voorbeeld vloeren van echt hout. U kunt kiezen uit tientallen houtsoorten en legverbanden. Zo start elke vloer een eigen verhaal.

Een eigen vloerbord

Uw nieuwe vloer zal bijna zeker net even anders zijn dan een van onze voorbeelden. Besluit u om ons uw vertrouwen te geven voor het maken van uw vloer? Dan maken wij eerst een unieke vierkante meter vloer op proef. Met het hout, het legpatroon én de afwerking van uw keuze. Zo weten we zeker of de keuzes uitpakken zoals gewenst.

Een vloer die nooit meer werkt

Wij leggen uitsluitend massief houten vloeren (tapisparket), omdat die kwalitatief het allerbest zijn. We lijmen eerst spaanplaat op de ondervloer. Daarop nagelen we parketstroken. De stroken bevatten geen mes en groef, maar worden ‘koud’ tegen elkaar aangelegd. Daarna vullen we de spijkergaatjes en schuren we de vloer (stofvrij!).

Een massief houten vloer ‘werkt’ niet, zoals andere houtproducten, omdat het hout is vastgelijmd. Daardoor komen er nooit kieren in uw vloer; kunnen we de vloer strak tegen de muur leggen zonder plint; kan uw parketvloer prima gelegd worden op vloerverwarming én is de vloer eenvoudig aan te helen bij een eventuele verbouwing.

Smartphone gekoppeld aan uw vloer

Naast ambachtelijke technieken zijn we ook dol op de nieuwste techniek. Daarom wordt uw nieuwe vloer voorzien van een Fidbox chip. Deze meet de temperatuur en luchtvochtigheid en communiceert met uw smartphone. Zo houdt u uw vloer in optimale conditie.

Duurzame vloer

Wij werken met de beste parketleveranciers van Nederland. Daardoor weten we zeker dat uw vloer er eeuwen tegenkan. Of u nu kiest voor eiken, noten, kersen of welke vloer dan ook.

Wilt u een nóg duurzamere vloer?
Bekijk dan het unieke bamboeparket van Moso. Bamboe groeit veel sneller dan een eikenboom. Daardoor is uw impact op het milieu veel lager.

Parket op vloerverwarming

Vloerverwarming of -koeling onder uw parketvloer? Het kan!

Omdat wij uw parket traditioneel (tapis) leggen, is uw nieuwe vloer heel geschikt voor vloerverwarming (of koeling). Dat geeft u dubbel comfort in uw huis!

Wij adviseren u graag. Als partner van Parket en vloerverwarming hebben we alle kennis uit de eerste hand.

Parket en vloerverwarming is een samenwerking tussen de beste parketleveranciers en -specialisten.

Bekijk hier de informatie voor consumenten.

Maak een afspraak

met meesterparketteur Johan Zwartbol

Uw vloer wil ik zien, voelen en beleven. Daarom kom ik (vrijblijvend) langs daar waar hij ligt, óf waar hij moet komen.

Op deze manier kan ik het beste advies geven en daar zal uw vloer u straks dankbaar voor zijn! Neem nu contact op voor een afspraak.