De beste kwaliteit voor uw vloer

Johan Zwartbol is een van de 24 ‘Meesterparketteurs’ in Nederland. Dit is de hoogste graad van vakbekwaamheid op het gebied van houten vloeren. Het geeft u zekerheid over de kwaliteit van uw vloer.

Daarnaast zet Johan zich actief in bij de opleiding van andere parketteurs. Op die manier blijft de uitvoering van het ambacht ook in de toekomst van hoge kwaliteit.

Klik hier om meer te weten over de meesterparketteurs.

Zo delen we onze vakkennis

Vakgroep Historisch Parket

Tot enkele jaren terug was er nauwelijks iets beschreven over de restauratie van monumentale parketvloeren. Maple Leaf is een van de oprichters van de Vakgroep Historisch Parket. Zo hebben we daarin verandering gebracht (lees dit artikel).

De Vakgroep Historisch Parket is een landelijke coöperatie van restauratieparketteurs. De gezamenlijke kennis en kunde binnen deze groep restauratie specialisten is uniek in Nederland. We pionieren daarom ook op educatief vlak, om de kennis te laten voortleven.

Vakkennis zonder grenzen

Elk jaar deelt én vernieuwt Johan zijn eeuwen oude kennis over parket tijdens Workcamp Parquet. Daar komen de beste parketteurs van over de hele wereld samen om als gelegenheidsteam in één week tijd een huzarenstukje af te leveren.

Maak een afspraak

met meesterparketteur Johan Zwartbol

Uw vloer wil ik zien, voelen en beleven. Daarom kom ik (vrijblijvend) langs daar waar hij ligt, óf waar hij moet komen.

Op deze manier kan ik het beste advies geven en daar zal uw vloer u straks dankbaar voor zijn! Neem nu contact op voor een afspraak.