Helen van wonden na verbouwing

Een bijzondere strokenvloer van maple, omzoomd met een rand van kersenhout mochten we al eens maken in een grachtenpand in Amsterdam. Na een grootscheepse verbouwing van de keuken bleef de vloer vertwijfeld achter.

Door het wegbreken van een muur lag de vloer er wat verloren bij. Tijd om hem aan te helen en van een nieuwe rand kersenhout te voorzien.

Vloeruitdaging?

Wij gaan hem voor u aan!

Bel: 06 - 52 30 44 73
Mail: info@mapleleafvloeren.nl

Wij werken door heel Nederland
(en zelfs daarbuiten...)

Bijzondere details geven zoveel karakter aan een vloer. Dat kan dus ook heel modern (met ambachtelijke techniek).

Johan Zwartbol, meesterparketteur

“Bij het aanhelen van een vloer vervangen we tandgewijs hele planken.” verteld Johan Zwartbol “Na het schuren en afwerken zie je geen verschil meer tussen nieuw en oud”. 

Kers op de taart

Naast het aanhelen van de onstane ‘wonden’ in de vloer kreeg de vloer nog een extraatje bij de entree. Met een ingelegde ster van maple, kersen en wengé worden bezoekers op een bijzondere wijze welkom geheten. De details bepalen de vloer!

Een complete vloer met vijf man in slechts een week restaureren. Het klinkt onwerkelijk, maar de mannen klaarden het huzarenstukje.

Heeft u ook speciale wensen voor uw vloer?

Voor ons is geen uitdaging te groot. Met gebruik van eeuwen oude technieken brengen we ook úw vloer opnieuw tot leven.

of stuur een e-mail naar info@mapleleafvloeren.nl

Meer vloerverhalen...

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.